Live Updates: HNK Rijeka 1-2 Napoli

Last Updated: Sunday, November 8, 2020 at 22:49 UK

De opstellingen zijn bekend en de spelers zijn begonnen met de warming-up
Eerste helft begint.
4'Schot met rechts van Luka Menalo - HNK Rijeka - gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Robert Muric.
4'Corner voor HNK Rijeka. Veroorzaakt door Alex Meret.
6'Buitenspel HNK Rijeka. Ivan Tomecak met de pass, maar Robert Muric staat buitenspel.
7'Nikola Maksimovic - Napoli - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
7'Overtreding van Luka Menalo - HNK Rijeka
10'Doelpoging van Matteo Politano - Napoli - ! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt.
13'Doelpunt! HNK Rijeka 1, Napoli 0. Schot met links van Robert Muric - HNK Rijeka - van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Sandro Kulenovic na een snelle counter.
17'Doelpoging van Robert Muric - HNK Rijeka - ! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Sandro Kulenovic.
17'Corner voor HNK Rijeka. Veroorzaakt door Nikola Maksimovic.
22'Luka Menalo - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
22'Overtreding van Matteo Politano - Napoli
22'Matteo Politano - Napoli - krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
23'Corner voor HNK Rijeka. Veroorzaakt door Giovanni Di Lorenzo.
24'Andrea Petagna - Napoli - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
24'Overtreding van Hrvoje Smolcic - HNK Rijeka
24'Wissel bij HNK Rijeka. Sterling Siloe Yateke komt in de plaats van Robert Muric wegens een blessure.
25'Schot met rechts van Sandro Kulenovic - HNK Rijeka - gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek.
25'Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sandro Kulenovic - HNK Rijeka - vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts.
27'Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Stjepan Loncar - HNK Rijeka - van buiten het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Sterling Siloe Yateke.
29'Andrea Petagna - Napoli - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
29'Overtreding van Hrvoje Smolcic - HNK Rijeka
30'Matteo Politano - Napoli - krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
30'Overtreding van Hrvoje Smolcic - HNK Rijeka
30'Hrvoje Smolcic - HNK Rijeka - krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
31'Corner voor Napoli. Veroorzaakt door Ivan Tomecak.
31'Hrvoje Smolcic - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
31'Overtreding van Andrea Petagna - Napoli
33'Giovanni Di Lorenzo - Napoli - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
33'Overtreding van Stjepan Loncar - HNK Rijeka
35'Corner voor Napoli. Veroorzaakt door Filip Braut.
37'Gemiste doelpoging. Kopbal van Andrea Petagna - Napoli - vanuit het midden van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Giovanni Di Lorenzo met een voorzet.
37'Corner voor Napoli. Veroorzaakt door Ivan Tomecak.
37'Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dries Mertens - Napoli - vanaf de rechterkant van het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts uit een corner.
40'Hrvoje Smolcic - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
40'Overtreding van Andrea Petagna - Napoli
41'Overtreding van Kalidou Koulibaly - Napoli
41'Sterling Siloe Yateke - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
43'Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Eljif Elmas - Napoli - vanuit het midden van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Andrea Petagna met een kopbal.
43'Doelpunt! HNK Rijeka 1, Napoli 1. Schot met rechts van Diego Demme - Napoli - van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Dries Mertens.
44'Gemiste doelpoging. Schot met links van Matteo Politano - Napoli - van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Giovanni Di Lorenzo.
44'Filip Braut - HNK Rijeka - krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
45+2'Overtreding van Kalidou Koulibaly - Napoli
45+2'Sandro Kulenovic - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
45+2'Kalidou Koulibaly - Napoli - krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
45+4'Eerste helft voorbij, HNK Rijeka 1, Napoli 1.
45'Tweede helft begint HNK Rijeka 1, Napoli 1.
47'Doelpoging van Andrea Petagna - Napoli - ! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Eljif Elmas.
49'Doelpoging van Andrea Petagna - Napoli - ! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Dries Mertens met een voorzet.
49'Luka Menalo - HNK Rijeka - , schiet rechterpaal met een Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Sterling Siloe Yateke na een snelle counter.
50'Luka Menalo - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
50'Overtreding van Giovanni Di Lorenzo - Napoli
52'Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Stanislav Lobotka - Napoli - van buiten het strafschopgebied net iets te hoog. Op aangeven van Dries Mertens.
53'Schot met rechts van Eljif Elmas - Napoli - gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dries Mertens.
56'Dries Mertens - Napoli - krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
56'Overtreding van João Escoval - HNK Rijeka
57'Schot met rechts van Dries Mertens - Napoli - gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant en van grote afstand werd gestopt in de rechterbovenhoek.
57'Corner voor Napoli. Veroorzaakt door Ivan Nevistic.
59'Corner voor Napoli. Veroorzaakt door Ivan Tomecak.
59'Kopbal van Andrea Petagna - Napoli - gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dries Mertens met een voorzet.
59'Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Eljif Elmas - Napoli - vanaf de rechterkant van het doelgebied bijna raak, maar te ver naar rechts uit een corner.
59'Wissel bij Napoli. Lorenzo Insigne komt in de plaats van Stanislav Lobotka.
59'Wissel bij Napoli. Fabián Ruiz komt in de plaats van Eljif Elmas.
62'Gemiste doelpoging. Kopbal van Matteo Politano - Napoli - van heel dichtbij rechts naast het doel. Op aangeven van Mário Rui met een voorzet.
62'Eigen doelpunt van Filip Braut, HNK Rijeka. HNK Rijeka 1, Napoli 2.
64'Giovanni Di Lorenzo - Napoli - krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
64'Overtreding van Stjepan Loncar - HNK Rijeka
64'Wissel bij HNK Rijeka. Daniel Štefulj komt in de plaats van Filip Braut.
64'Wissel bij HNK Rijeka. Momcilo Raspopovic komt in de plaats van Sterling Siloe Yateke.
65'Gemiste doelpoging. Kopbal van Giovanni Di Lorenzo - Napoli - vanuit het midden van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Lorenzo Insigne met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
69'Fabián Ruiz - Napoli - krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
69'Overtreding van Stjepan Loncar - HNK Rijeka
69'Wissel bij Napoli. Hirving Lozano komt in de plaats van Matteo Politano.
71'Momcilo Raspopovic - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
71'Overtreding van Andrea Petagna - Napoli
73'Luka Menalo - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
73'Overtreding van Giovanni Di Lorenzo - Napoli
74'Fabián Ruiz - Napoli - krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
74'Overtreding van Stjepan Loncar - HNK Rijeka
77'Darko Velkovski - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
77'Overtreding van Andrea Petagna - Napoli
77'Adam Gnezda Cerin - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
77'Overtreding van Dries Mertens - Napoli
80'Wissel bij Napoli. Faouzi Ghoulam komt in de plaats van Andrea Petagna.
80'Wissel bij Napoli. Piotr Zielinski komt in de plaats van Mário Rui.
85'Doelpoging van Diego Demme - Napoli - ! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Hirving Lozano.
85'Corner voor Napoli. Veroorzaakt door Ivan Tomecak.
85'Corner voor Napoli. Veroorzaakt door Ivan Nevistic.
86'Luka Menalo - HNK Rijeka - krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
86'Overtreding van Giovanni Di Lorenzo - Napoli
87'Schot met rechts van Piotr Zielinski - Napoli - gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Faouzi Ghoulam.
87'Corner voor Napoli. Veroorzaakt door Ivan Nevistic.
89'Diego Demme - Napoli - krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
89'Overtreding van Momcilo Raspopovic - HNK Rijeka
89'Gemiste doelpoging. Schot met links van Dries Mertens - Napoli - vanaf de linkerkant van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Piotr Zielinski.
89'Gemiste doelpoging. Schot met links van Piotr Zielinski - Napoli - van buiten het strafschopgebied rechts naast het doel.
90+1'Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lorenzo Insigne - Napoli - van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Hirving Lozano.
90+3'Lorenzo Insigne - Napoli - krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
90+3'Overtreding van Hrvoje Smolcic - HNK Rijeka
90+3'Buitenspel Napoli. Nikola Maksimovic met de pass, maar Lorenzo Insigne staat buitenspel.
90+3'Tweede helft voorbij, HNK Rijeka 1, Napoli 2.
Wedstrijd voorbij, HNK Rijeka 1, Napoli 2.